Tegneserier

Om enn lite kontinuint (det er ikke et godkjent norsk ord eller begrep, men det synes jeg det bør bli), har jeg laget - og lager, så fremt jeg kan - tegneserier. Disse publiseres på nettserier.no, og her lenker jeg til de seriene jeg lager.Selvbiografisk serie hvor jeg får utløp for mine aldri ellers prisgitte tanker og spørsmål! Fordi jeg er for snegle i hodet til å finne de treffende kommentarene akkurat i øyeblikket.
Reinkarnasjon av min gamle serie "The Crapppies"
Hva kan jeg si? Jeg elsker disse småtassene. Men har ennå til gode å få tegnet dem nok!Det mest seriøse prosjektet jeg har - et langtidsprosjekt som ennå er i utforming, men også har et par brikker på plass. Jeg tenker på denne serien hver dag, og har flere historier jeg vil fortelle fra dette universet!

Dessverre trenger stripearkivet en del opprydding. 

Bare vås - barevas.nettserier.no [Ikke publisert noe ennå]
Her havner alt som ikke fortjener sin egen serie! ...Eller alternative historier til mine fiktive univers. Enkelte av de overnevnte seriene her inneholder passende ting til denne kategorien, men jeg trenger muligheten til å flytte over disse stripene. Håper den muligheten byr seg etter hvert!


Gammelt/avsluttet:

Min første nettserie! Den var i hodet mitt ikke særlig fantastisk, men likevel ble den overraskende populær! Tro hva det kom av...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar